Warrior Véro

Warrior Véro vertelt welke impact de fotoshoot Ephemeral Transitions door Sophie Rata op haar gehad heeft en haar tot op vandaag een boost gegeven heeft om vooruit te kijken.

Het is gelukkig al 4 jaar geleden... Vandaag gaat het goed met mij.

Deze foto werd genomen toen ik nog in behandeling was... plan A was mislukt. Na een aantal weken nog zwaardere chemo bleek plan B ook niet te zijn gelukt en in de spiegel zag ik alleen nog een kankerpatiënt voor me... Met een vreselijk opgezwollen gezicht en nog maar enkele haartjes als wenkbrauw, herkende ik mijzelf helemaal niet meer...

Dit lichaam van pijn, alsof je dagenlang helemaal ineengeslagen wordt... Dit lichaam dat totaal niet meer op het mijne meer leek... voelde als een gevangenis. Een living hell!

Net voor deze fotoshoot zakte de moed mij in de schoenen... Ik bleef me sterk houden voor alle lieverds om mij heen, maar diep vanbinnen nam ik al afscheid...

Totdat... Vanessa beetje bij beetje mijn gezicht terug toverde met haar make-up tools als toverstok en Sophie Rata mij zo in mijn kracht zette met supermooie foto's!

En ja hoor!! Véro was er nog!! Kanker hield wel heel mijn lichaam gegijzeld... maar niet voor lang meer!

Deze powervrouwen met een supergroot hart hebben niet alleen prachtige kunstwerken gecreëerd voor Warriors Against Cancer. Ze hebben, zonder het goed te beseffen, mij een enooooooorme boost gegeven om verder te vechten!! Als ik hier nu sta, is dat ook zeker dankzij hen!