Rebirth

Elke Warrior heeft haar of zijn persoonlijk verhaal. Iedereen die te maken krijgt met kanker gaat immers op haar of zijn eigen manier om met het fysieke genezingsproces en de mentale verwerking ervan.

Eén ding is helaas onvermijdelijk: het leven neemt een hele andere wending nadat de diagnose kanker gesteld wordt. Deze wending in het leven gaat voor (ex-)kankerpatiënten veelal gepaard met zichzelf opnieuw leren kennen, ontplooien en aanvaarden. Er vindt als het ware een wedergeboorte plaats van hun nieuwe “ik”. Dit cruciale onderdeel van het mentale verwerkingsproces wordt echter nog te vaak naar de achtergrond geschoven binnen het gehele genezingstraject na kankerdiagnose.

Met “Rebirth” willen we dan ook juist deze psychosociale thematiek meer onder de aandacht brengen.

Paros in Griekenland

Een wondermooi eiland te midden van de Cycladen in de Egeïsche zee. Waar zilt azuurblauw water schittert in een blakende zon. Waar het mediterrane klimaat het tempo bepaalt. Waar witte huizen met blauwe daken, deuren en ramen het uitzicht schilderachtig opfleuren. Een rustig zeelandschap met kleine vissersbootjes, jachten en nabijgelegen eilandjes.

Daar trokken de Warriors naartoe in de nazomer van 2018 en 2019. In het gezelschap van elkaar, maar ook van onderwaterfashionfotograaf Peter De Mulder.

Warrior Michelle over Rebirth

Warrior Marion over Rebirth

Warrior Laura C. over Rebirth 

Warrior Laura B. over Rebirth

Warrior Ghislaine over Rebirth

Warrior Fenne over Rebirth