Onze missie

Warriors Against Cancer heeft als missie om mensen met kanker te helpen hun gehavende zelfbeeld te herstellen, zowel tijdens als na het genezingsproces.

Met de nodige ondersteuning en erkenning moedigen we onze Warriors aan om hun innerlijke kracht en zelfvertrouwen opnieuw te ontdekken.

Dit doen we door inspirerende workshops te organiseren die constructief bijdragen aan het proces van zelfontplooiing en -acceptatie.

 

Een Warrior is een (voormalige) kankerpatiënt(e) die op een artistieke en constructieve manier opnieuw toe wilt werken naar een gezonde dosis zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld. Warriors gaan op een respectvolle en ondersteunende manier met mekaar om. Onze community is een groep individuen die allemaal op een ander punt in het traject staan. Ieder gaat op zijn of haar eigen manier met de ziekte om. Iedere Warrior heeft zijn eigen unieke manier om dit verhaal te doorstaan. Samenhorigheid en warmte is wat onze Warriors verbindt.

Onze community is een plek waar Warriors elkaar inspireren en ondersteunen. Ze helpen elkaar door elk hun eigen verhaal naar buiten te dragen over hoe iedereen op zijn eigen manier met de ziekte en met de lichamelijke, psychische en sociale gevolgen daarvan omgaat. Samen creëren we een krachtig signaal van onschatbare waarde dat doet stilstaan bij de kwetsbaarheid en belang van het leven.

Lees meer over onze werking