Het begin

Het verhaal van Warriors Against Cancer begon in 2012 toen de 17-jarige Apolline Ameel gediagnosticeerd werd met lymfeklierkanker. De toekomstplannen, dromen en ambities van het meisje werden abrupt aan de kant geschoven om plaats te maken voor een langdurige strijd tegen de vreselijke ziekte. Zowel lichamelijk als mentaal kreeg ze het daarbij erg zwaar te verduren.

In deze turbulente periode organiseerde make-upartieste Vanessa Vigna Bossuyt tientallen fotoshoots met Apolline als model om haar te doen inzien dat ze nog steeds een prachtige en sterke vrouw was. Apolline won haar gevecht tegen kanker en leerde zichzelf als mens opnieuw ontdekken. Ze ontpopte zich tot een echte Warrior. 

Geïnspireerd door het succesverhaal van Apolline en met als doel om ook andere mensen met kanker te helpen hun zelfbeeld en zelfvertrouwen te herstellen, richtte Vanessa de vzw Warriors Against Cancer op. Sindsdien groeide de organisatie uit tot een sterke community van Warriors die elkaar inspireren, steunen en hoop geven voor de toekomst.

Lees het verhaal van Warrior Apolline.