Warriors richtlijnen fotoshoot

Beste Warrior,

Om misverstanden te vermijden, in een notedop, wat u wel en niet kan verwachten van een Warriorsshoot.
Gelieve dit goed door te nemen voordat u lid wordt. Indien u intekent als lid gaat u akkoord met dit document.

Met heel veel warmte bieden we u gratis één of meerdere kunstshoots aan ter waarde van gemiddeld € 3000. Hoe kan dit gestaafd worden? Dit zijn de gemiddelde marktprijzen van professionals maar kunnen variëren (soms bijna verdubbelen) naargelang hun ervaring en categorie.

Fotograaf: 850€
huur studio: 250€
prijs per gephotoshopt beeld: 200€
make-up artist: 550€
Hairstylist: 550€
Ontwerpster/styliste: 700€
Huur kledij: 200€
Assistentie: 250€
Km vergoeding: 0,40 € per km per persoon
Overige onkosten variëren afhankelijk van het nodige materiaal voor het thema

Nadat een Facebook vriendschapsverzoek wordt aangeboden, wordt u toegelaten in de Warriors leden groep waar u alle interne communicatie ( programma fotoshoots, events, lanceringen,...) kunt terug vinden. Gelieve asap te reageren op onze berichten indien u wenst deel te nemen aan een fotoshoot.

Verwachtingen omtrent een shoot: Gelieve altijd stipt aanwezig te zijn op de aangegeven locatie. Indien u verhinderd wordt gelieve dit zo snel mogelijk te laten weten zodat een andere Warrior die beheerde kans kan worden aangeboden. Gelieve ons te informeren omtrent uw gezondheidssituatie en hoe we hiermee dienen rekening te houden.

Zorg altijd voor tussendoortjes, water en een lunchpakket. De verplaatsingskosten worden door uzelf bekostigd, het project is niet verantwoordelijk voor ongevallen naar of op de terug weg van de shoot. De fotograaf is de leidende artist, houder van de rechten en bepaalt het thema ( dit wordt niet altijd vooraf gecommuniceerd), het aantal afgewerkte expositie foto’s (varieert tussen 1 tot 5 foto’s) en maakt de selectie.

Onbewerkte foto’s worden nooit vrijgegeven noch kan u zelf de fotografe contacteren met specifieke aanvragen. Bij specifieke vragen kan u altijd bij Warriors terecht die zal optreden als tussenpersoon.

Wij rekenen erop dat u op de shoot verschijnt met verzorgde nagels, geëpileerde wenkbrauwen, gewassen haren van de dag voordien (voor zover mogelijk) en gehydrateerde huid. Gelieve geen make-up te dragen. Graag ook huidkleurige lingerie voorzien.

De definitieve foto’s worden altijd eerst op de warriors pagina gepost en kunnen van daaruit verder gedeeld worden. Dit altijd met volledige naamsvermelding van het professioneel team en het Warriors project. Er mogen absoluut geen foto’s gepost worden zonder deze vermeldingen. Er hangen hoge auteursrecht boetes vast aan het niet of verkeerd vermelden van het professioneel team. Een foto wordt altijd in zijn context geplaatst, daarom vragen we u om een tekstje, do’s and dont’s en een quote te schrijven. Dit kan poëzie, een ervaring, een boodschap, de zin van het ziek zijn, een droom,... zijn voor uw medemens en medelotgenoten die zich hieraan kunnen spiegelen en optrekken.

Making off foto’s worden ook altijd gepost met vermelding van het professioneel team en project.

U heeft recht op: De afgewerkte lage resolutie beelden van het aantal afgewerkte en geselecteerde kunstfoto’s. ( +/- 800 kb) 1 afdruk per kunstfoto aan de drukkostwaarde via onze drukpartner Publitony enkel en alleen voor eigen gebruik! Éénmaal de overschrijving is gebeurd, gaat de foto in druk.

Officiële prijzen fotoafdruk op dibond excl. btw:
40/60: 650 euro
60/80: 950 euro
80/120: 1450 euro

Uw kortingsprijs voor 1 afdruk enkel en alleen voor eigen gebruik excl. btw:
(1 malig/ per foto)
15/15: 120 euro
30/30: 150 euro
40/60: 220 euro
60/80: 280 euro
80/120: 350 euro

U geeft het Warriors project toestemming om de kunstfoto’s te gebruiken op de warriors pagina en website, warriors kunstexposities, warriors boek, kaartjes en ander ( promotioneel en commercieel) drukwerk.

De opbrengsten worden gebruikt om ondersteuning te bieden aan onze warriorsleden die financiële nood hebben aan psychotherapie, plastische reconstructies en andere kanker gerelateerde noden.

Uw aanvraag wordt overlegd in een panel van warriors bestuursleden, warriorsleden en gespecialiseerde artsen. Elke Warrior kan een aanvraag tot steun indienen. Wij appreciëren ten zeerste uw medewerking en aanwezigheid tijdens Warriors events en benefiets!