Warriors richtlijnen fotoshoot

Beste Warrior,

In een notedop, wat u wel en niet kan verwachten van een  SPREAD YOUR WINGS FOTOSHOOTS #warriorscanevolve.

Het Warriors Team

Met heel veel warmte bieden we jou gratis één of meerdere kunstshoots aan ter waarde van gemiddeld € 3000. Een unieke ervaring, inspirerende dag met een mooie foto als aandenken! 

Hoe kan dit gestaafd worden? Dit zijn de gemiddelde marktprijzen van professionals maar kunnen variëren (soms bijna verdubbelen) naargelang hun ervaring en categorie.

Fotograaf: 850€
huur studio: 250€
prijs per gephotoshopt beeld: 200€
make-up artist: 550€
Hairstylist: 550€
Ontwerpster/styliste: 700€
Huur kledij: 200€
Assistentie: 250€
Km vergoeding: 0,40 € per km per persoon
Overige onkosten variëren afhankelijk van het nodige materiaal voor het thema

Deelname fotoshoot 

Gelieve altijd stipt aanwezig te zijn op de aangegeven locatie. Indien je verhinderd wordt gelieve dit zo snel mogelijk te laten weten zodat een andere Warrior die beheerde kans kan worden aangeboden.

Jouw comfort en gezondheid staan centraal. Gelieve ons te informeren omtrent jouw gezondheidssituatie en hoe we hiermee rekening kunnen houden.

We proberen jou zoveel mogelijk in de watten te leggen, maar voorzie best je eigen opkikkertjes. Zorg altijd voor tussendoortjes, water en een lunchpakket.

Warriors Against Cancer komt niet tussen voor eventuele verplaatsingskosten en is niet verantwoordelijke voor ongevallen naar of op de terugweg van de shoot. Geef ons gerust een seintje indien we jou kunnen helpen met transport/carpoolen of oppikken/afzetten aan een bushalte of station. We zoeken naar een oplossing om jou te helpen.

De fotograaf is houder van de rechten en bepaalt in samenspraak met Warriors Against Cancer het thema, het aantal afgewerkte expositie foto’s (varieert tussen 1 tot 5 foto’s). De fotograaf en Warriors Against Cancer maken de selectie van de foto's.

Onbewerkte foto’s worden nooit vrijgegeven.

Bij specifieke vragen kan je altijd bij Warriors Against Cancer terecht die zal optreden als tussenpersoon voor jou en de fotograaf. 

We dompelen jou die dag onder in beauty! Hiervoor kan jij ons reeds helpen door naar de shoot te komen met verzorgde nagels, indien mogelijk geëpileerde wenkbrauwen en gewassen haren van de dag voordien en een mooi gereinigde (zo goed mogelijk gehydrateerde) huid. Vraag ons gerust naar advies, we geven jou graag tips over hoe je jouw huid het beste kan soigneren.

Graag ook huidkleurige lingerie voorzien en eventuele gevraagde kledij.

De definitieve foto’s worden altijd eerst op de Warriors pagina gepost en kunnen van daaruit verder gedeeld worden. Dit altijd met volledige naamsvermelding van het professioneel team en Warriors Against Cancer. Er mogen absoluut geen foto’s gepost worden zonder deze vermeldingen. Er hangen hoge auteursrecht boetes vast aan het niet of verkeerd vermelden van het professioneel team.

Een foto wordt altijd in zijn context geplaatst, daarom vragen we u om een tekstje, do’s and dont’s en een quote te schrijven. Dit kan poëzie, een ervaring, een boodschap, de zin van het ziek zijn, een droom,... zijn voor uw medemens en medelotgenoten die zich hieraan kunnen spiegelen en optrekken.

Making-off foto’s worden ook altijd gepost met vermelding van het professioneel team en project.

Nog een leuk extratje...

Je hebt recht op:

De afgewerkte lage resolutie beelden van het aantal afgewerkte en geselecteerde kunstfoto’s. ( +/- 800 kb) 1 afdruk per kunstfoto aan de drukkostwaarde via onze drukpartner Publitony enkel en alleen voor eigen gebruik! Éénmaal de overschrijving is gebeurd, gaat de foto in druk.

Officiële prijzen fotoafdruk op dibond excl. btw:
40/60: 650 euro
60/80: 950 euro
80/120: 1450 euro

Uw kortingsprijs voor 1 afdruk enkel en alleen voor eigen gebruik excl. btw:
(1 malig/ per foto)
15/15: 120 euro
30/30: 150 euro
40/60: 220 euro
60/80: 280 euro
80/120: 350 euro

U geeft Warriors Against Cancer toestemming om de kunstfoto’s te gebruiken op de Warriors pagina en website, Warriors kunstexposities, Warriors boeken, kaartjes en ander ( promotioneel en commercieel) drukwerk.

De opbrengsten bij verkoop van foto's en ander drukwerk, fundraising,... worden gebruikt om onze werking verder te ontplooien en activiteiten te organiseren:

ONTBIJTSESSIES #warriorscantaste
FEEL GOOD DAYS #warriorscanconnect 
SPREAD YOUR WINGS FOTOSHOOTS #warriorscanevolve 
FEEL GOOD BOOTCAMP #warriorscaninspire
HOLLISTISCHE ONDERSTEUNING #warriorscanheal
SENSIBILISERING RONDOM DE IMPACT VAN EEN ZIEKTEPROCES #warriorscan...

Wij kijken er alvast naar uit om jou te ontmoeten!