Wat doen we

We organiseren voor onze Warriors verschillende activiteiten die constructief bijdragen aan het proces van zelfontplooiing en –acceptatie. Het zijn momenten van ondersteuning, herkenning en verwerking.

ONTBIJTSESSIES #warriorscantaste

Twee tot vier keer per jaar organiseren we een ontbijtsessie voor zowel onze huidige als nieuwe Warriors. Tijdens zo’n ontbijt kunnen ze kennis maken met andere lotgenoten en proeven van de inspirerende community. Aan de nieuwe leden leggen we uit hoe de organisatie werkt en wat het DNA is van een inspirerende Warrior.

Aansluitend aan de ontbijtsessie nemen onze Warriors deel aan een activiteit/workshop die hen niet alleen voorbereid op de ‘Spread Your Wings Fotoshoots’, maar ook steeds in lijn ligt met ons hoger doel: werken aan het zelfbeeld en zelfvertrouwen in een aangename setting en sfeer.

FEEL GOOD DAYS #warriorscanconnect

De Feel Good Days zijn verwendagen of –weekends vol ontspannende en betekenisvolle activiteiten; waaronder workshops healthy cooking, yoga, lachtherapie, sportieve work-outs, beautyworkshops, massages en leuke uitstapjes naar bv. de Efteling of een trampolinepark met onze Warriors Kids.

De Feel Good Days steken een hart onder de riem van onze Warriors. In een ontspannende sfeer werken we aan zelfvertrouwen, zelf-acceptatie en mentale en fysieke genezing. Bovendien is het voor hen een uitgelezen kans om verder kennis te maken met lotgenoten, hun verhaal te delen en nieuwe vriendschappen op te bouwen.

Waar we tijdens de ontbijtsessies al een eerste aanzet geven, bouwen we tijdens deze Feel Good Days verder aan ons hoger doel: werken aan het zelfbeeld en zelfvertrouwen in een aangename setting en sfeer.

SPREAD YOUR WINGS FOTOSHOOTS #warriorscanevolve

Tijdens de Spread Your Wings Fotoshoots worden onze Warriors voor de lens geplaatst. In samenwerking met professionele make-up artiesten en fotografen laten we ze in al hun waardigheid schitteren en stralen. Allen heel kwetsbaar, met of zonder haar of pruik, maar vooral zeer moedig en veerkrachtig. Voor een dag worden ze volledig ondergedompeld in de leefwereld van fine art fotografie. Tijdens deze fotoshoots kunnen ze even ontsnappen aan de harde realiteit of terugblikken op de zware periode die ze achter de rug hebben. Daarnaast worden ze uit hun comfortzone gehaald en zo gestimuleerd om hun grenzen te verleggen. Zo hopen we onze Warriors een ervaring met een diepe inhoud mee te geven.

Bij deze Warriors fotoshoots hoort natuurlijk ook een magisch resultaat. We hopen onze Warriors een boost aan zelfvertrouwen mee te geven wanneer ze hun afgewerkte foto in handen krijgen.

FEEL GOOD BOOTCAMP #warriorscaninspire

De Feel Good Bootcamps zijn grensverleggende ervaringen waar zelfreflectie en self-healing centraal staan. De bootcamps vinden plaats in binnen- of buitenland gedurende een periode van minimaal 5 opeenvolgende dagen. We streven naar een constructieve samenwerking tussen een fotograaf en ons artistiek en organiserend team waarbij we een ‘Spread Your Wing fotoshoot’ thema uitwerken.

Rond dit nieuwe concept en thema worden er ondersteunende fysieke en therapeutische activiteiten ingepland. Deze activiteiten bereiden de Warriors niet enkel voor op hun magische fotoshoot gedurende hun verblijf maar werken ook ondersteunend. Tijdens deze bootcamps worden de Warriors aangemoedigd om in contact te treden met elkaar. We inspireren onze leden om zichzelf opnieuw te ontdekken en om hun mede Warriors te inspireren tijdens deze reis van zelfontplooiing.

De Warriors worden positief gestimuleerd om hun eigen grenzen te verleggen en kunnen zo terugblikken op een inspirerende en vooral memorabele bootcamp.

HOLLISTISCHE ONDERSTEUNING #warriorscanheal

We bieden hollistische workshops en begeleiding aan bij gecertificeerde partners. Onze Warriors kunnen hun noden kenbaar maken en motiveren. Deze noden worden dan voorgelegd in het organisatorisch team waarna wij op zoek gaan naar de geschikte partners. Vervolgens worden er workshops ingelast rond die bepaalde thematiek. Tot op vandaag hebben we reeds verscheidene workshops aangeboden, zoals:

  • fysiotherapie
  • psychotherapie
  • fasciatherapie
  • shiatsu
  • chi kung
  • hartelijk communiceren

Het is ons doel om onze Warriors zowel mentaal als fysiek te ondersteunen en aan te sterken.

SENSIBILISERING RONDOM DE IMPACT VAN EEN ZIEKTEPROCES #warriorscan...

We creëren meer awareness omtrent de onzekere en onbekende weg van het genezingsproces na kankerdiagnose en ziekenhuisopname.

Onze Warriors leggen tijdens en na de behandeling een weg af om zichzelf te herontdekken. Bij dit proces willen wij ons steentje bijdragen. Met onze slogan “Through art we inspire” willen we niet alleen de buitenwereld inspireren maar willen we in eerste instantie onze Warriors inspireren. We willen hen inspireren om het beste uit zichzelf te halen en op die manier hun zelfbeeld en zelfvertrouwen aansterken. Daarnaast willen we hun voeling en connectie met de buitenwereld reeds aanwakkeren en/of versterken. Op hun beurt inspireren ze ook elkaar door ervaringen te delen, wat onze community zo krachtig maakt!

Met onze leuze #warriorscan... - do anything - willen we de nadruk leggen op individuele groei en de groei als community. Bij Warriors vzw leggen we de klemtoon op positiviteit! We willen inspiratiebron en steun zijn voor vechters die doorheen een moeilijke periode gaan.

#warriorscandance
#warriorscandive
#warriorscanyoga
#warriorscanshiatsu
#warriorscanmodel
#warriorsCAN...